Cum sa-ti transformi IPhone-ul 5 in IPhone 5S

Piata smartphone-urilor este intr-o continua evolutie si este greu sa tinem pasul cu ea. Noi device-uri sunt construite zilnic, din ce in ce mai inteligente, insa pentru a tine pasul cu noile aparitii avem nevoie de un buget considerabil. Din acest motiv va prezint cateva mici tricuri pentru a transforma vechiul IPhone 5 in noul IPhone 5S.

Uite cativa pasi pentru a imbunatatii vechiul IPhone 5:

1. Instalati iOS 7

IPhone 5S A�vine cu iOS7 preinstalat. Incepand cu 18 septembrie sistemul de operare de la Apple, iOS7 va fi disponibil si pe device-urile mai vechi precum IPhone 5.

2. Imbunatateste-i viteza

Dupa instalarea iOS7 Iphone-ul tau va fi similar din punct de vedere al sistemului de operare cu un IPhone 5S, insa viteza de reactie va fi usor diminuata comparativ cu nou device. Noul chip A7 al IPhone 5S este mult mai rapid decat vechiul A6, acesta avand o arhitectura pe 64 biti.Poti sa-ti imbunatatesti performantele telefonului tau prin dezinstalarea aplicatiilor care nu le folosesti. Pe langa faptul ca iti ocupa memoria acestea primesc diferite update-uri care iti incetinesc telefonul. Stergerea istoricului browserului Safari iti va imbunatatii de asemenea performantele la navigare pe internet. Un alt pas important in imbunatatirea performantelor IPhone-ului tau consta in resetarea setarilor sistemului tau. Desi suna infricosator, nu vei pierde continutul media al telefonului. Pentru acesta poti merge in Setting > General >Reset si alege Reset All Settings. Atentie, sa nu apesi pe Erase all deoarece aceasta comanda va duce la pierderea tuturor informatiilor de pe device.

3. Imbunatateste-i fotografiile

Pentru acest pas iti propun sa-ti instalezi applicatia Cortez Camera disponibila in AppStore. Cu ea vei obtine fotografii mult mai bune in conditii de iluminare slaba. IPhone 5S beneficiaza de o camera de calitate superioara cu o optica imbunatatita, obtinand astfel fotografii mai bune decat predecesorul sau. A�Desi optica vechiului IPhone 5 nu poate fi imbunatatita, utilizarea unor algoritmi mai performanti pentru realizarea fotografiilor pot face minuni. Daca te gandesti ca IPhone-ul tau nu poate realiza video-uri in slow-motion te inseli. Poti incerca sa aplicatia SloPro cu care vei obtine rezultate similare unui IPhone 5S.

4. Coloreaza-l auriu

Culoarea auriu este specifica IPhone 5S, modelele anterioare neavand acesta culoare. Achizitionarea unei huse aurii poate schimba telefonul tau intr-un IPhone 5S.

5. Simuleaza cititorul de amprente

Una din principalele imbunatatiri hardware este adaugarea unui cititor de amprenta. Evident ca nu ai cum sa faci asta pe telefonul vechi, insa nimic nu te impiedica sa-ti pacalesti prietenii cu o aplicatie care simuleaza un cititor de amprente precum IPhone Touch ID.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.