Trucuri

Samsung Galaxy S5 – Primele fotografii realizate

Unul din capitolele la care exceleaza noul Samsung Galaxy S5 este camera foto.

Fiind curios de ce poate face am facut si primele fotografii si am fost destul de impresionat. Afirma fara nici o rezerva ca fotografiile realizate de Samsung Galaxy S5 sunt foarte bune. Evident nu poate egala calitatea oferita de un aparat foto profesional DSLR, insa cred ca depaseste multe aparate compacte, avantajul major fiind usurinta utilizarii.

Iata si primele:

20140609_170219

20140609_175426

 

Si cateva poze facute la lumina slaba in care Samsung isi arata suprematia fata Iphone-ul 5S:

 

20140609_223448

20140609_223112

20140609_223327

Inapoi la Pagina 1

 

Samsung Galaxy S5 Unpacking

Dupa multe framantari am decis sa achizitionez un Samsung Galaxy S5. Inca de la inceput telefonul m-a impresionat prin performantele si functionalitati deosebite.
Mai mult decat atat consider ca odata cu Galaxy S5, Samsung a dovedit inca odata suprematia pe piata smartphone-urilor depasind atat HTC One M8 cat si produsul celor de la Apple, Iphone 5S.

In cele ce urmeaza va voi prezenta videul cu despachetarea pachetul, astfel veti avea ocazia sa vedeti accesorile livrate alaturi device-ul celor de la Samsung.

Continua la Pagina 2 pentru a vedea fotografii realizate de S5

 

Android 4.2.2 on Samsung Galaxy S Plus I9001

Samsung Galaxy Y I9001 este un telefon de top de la Samsung cu un procesor de 1.4 GHZ monocore, suficient de puternic pentru a rula o versiune mai noua de Android. Oficial este disponibila versiune de Android 2.3.6. Acestei versiuni Samsung a adaugat un Value Pack prin care se ofera anumite functionalitati specifice in versiune 4 pe versiune 2.3.6. Pe langa functionalitati noi, acest pack aduce si performanta superioara, interfata fiind mult mai fluida.

Cu toate acestea, rularea unei versiuni mai noi de Android este de preferat. Astfel acum avem posibilitatea de a rula Android 4.2.2 de device-urile Samsung Galaxy S Plus I9001.

In cazul in care doriti sa faceti un astfel de update asigurativa ca ati salvat toate datele de pe telefonul dumneavoastra, inclusiv numere de telefon, fotografii, documente, conturi etc. Urmatorul pas este sa incarcati bateria device-ului. Este necesar ca bateria sa fie incarcata minim 50%. Dupa aceasta asigurativa ca aveti instalat driverul USB pentru telefon. In cazul in care nu il aveti, aplicatia pentru PC, Samsung Kies va poate ajuta in conectarea telefonului la calculator prin intermediul cablului de date USB.(Samsung KIES a nu se incurca cu KIES AIR).

Pasul urmator este sa downloadati firmware-ul de la adresa: http://www.mediafire.com/download.php?y23i191b1gm2732

Atentie acesta este un ROM special creat pentru device-urile Samsung Galaxy S Plus I9001, nu incercati sa instalati pe alte telefoane.

Cand toti pasi de mai sus sunt realizati puteti incepe instalarea noului firmware:
1. Conectati telefonul la PC.
2. Dezarhivati fisierul RAR downloadat anterior.
3. Copiati continutul arhivei pe telefon pe SD card( In cazul in care folositi un card micro SD asigurativa ca NU ati copiat pe acest card, ci pe cardul integrat in telefon)
4. Opriti telefonul
5. Porniti telefonul in Recovery Mode prin apasarea VolumeUP + Home+ Power simultan.
6. In Recovery Mode selectati “wipe data/factory reset” iar, pe urma “wipe cache partition” pentru a reseta device-ul la setarile initale
7. Dupa aceasta alegeti optiunea “install zip from SD card” si navigati la arhiva zip care ati copiat-o pe telefon, si selectati-o.
8. Navigati inapoi si selectati “reboot system now”
9. Asteptati ca telefonul sa porneasca in noua versiune de Android 4.2.2

Acum va veti putea bucura de noul Android 4.2.2. Ve-ti putea utiliza browser-ul Chrome care pana acum nu era disponibil pe Samsung Galaxy S Plus I9001. De asemenea viteza de lucru este imbunatatita, interfata fiind mai fluenta ca in versiunea anterioara.

Cum sa-ti transformi IPhone-ul 5 in IPhone 5S

Piata smartphone-urilor este intr-o continua evolutie si este greu sa tinem pasul cu ea. Noi device-uri sunt construite zilnic, din ce in ce mai inteligente, insa pentru a tine pasul cu noile aparitii avem nevoie de un buget considerabil. Din acest motiv va prezint cateva mici tricuri pentru a transforma vechiul IPhone 5 in noul IPhone 5S.

Uite cativa pasi pentru a imbunatatii vechiul IPhone 5:

1. Instalati iOS 7

IPhone 5S  vine cu iOS7 preinstalat. Incepand cu 18 septembrie sistemul de operare de la Apple, iOS7 va fi disponibil si pe device-urile mai vechi precum IPhone 5.

2. Imbunatateste-i viteza

Dupa instalarea iOS7 Iphone-ul tau va fi similar din punct de vedere al sistemului de operare cu un IPhone 5S, insa viteza de reactie va fi usor diminuata comparativ cu nou device. Noul chip A7 al IPhone 5S este mult mai rapid decat vechiul A6, acesta avand o arhitectura pe 64 biti.Poti sa-ti imbunatatesti performantele telefonului tau prin dezinstalarea aplicatiilor care nu le folosesti. Pe langa faptul ca iti ocupa memoria acestea primesc diferite update-uri care iti incetinesc telefonul. Stergerea istoricului browserului Safari iti va imbunatatii de asemenea performantele la navigare pe internet. Un alt pas important in imbunatatirea performantelor IPhone-ului tau consta in resetarea setarilor sistemului tau. Desi suna infricosator, nu vei pierde continutul media al telefonului. Pentru acesta poti merge in Setting > General >Reset si alege Reset All Settings. Atentie, sa nu apesi pe Erase all deoarece aceasta comanda va duce la pierderea tuturor informatiilor de pe device.

3. Imbunatateste-i fotografiile

Pentru acest pas iti propun sa-ti instalezi applicatia Cortez Camera disponibila in AppStore. Cu ea vei obtine fotografii mult mai bune in conditii de iluminare slaba. IPhone 5S beneficiaza de o camera de calitate superioara cu o optica imbunatatita, obtinand astfel fotografii mai bune decat predecesorul sau.  Desi optica vechiului IPhone 5 nu poate fi imbunatatita, utilizarea unor algoritmi mai performanti pentru realizarea fotografiilor pot face minuni. Daca te gandesti ca IPhone-ul tau nu poate realiza video-uri in slow-motion te inseli. Poti incerca sa aplicatia SloPro cu care vei obtine rezultate similare unui IPhone 5S.

4. Coloreaza-l auriu

Culoarea auriu este specifica IPhone 5S, modelele anterioare neavand acesta culoare. Achizitionarea unei huse aurii poate schimba telefonul tau intr-un IPhone 5S.

5. Simuleaza cititorul de amprente

Una din principalele imbunatatiri hardware este adaugarea unui cititor de amprenta. Evident ca nu ai cum sa faci asta pe telefonul vechi, insa nimic nu te impiedica sa-ti pacalesti prietenii cu o aplicatie care simuleaza un cititor de amprente precum IPhone Touch ID.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.